Σολωμός με δενδρολίβανο

Αγαπάτε τη σιλουέτα σας; Χρησιμοποιείτε μόνο αγνά συστατικά στη διατροφή σας;Τότε δοκιμάστε αυτή την απλή συνταγή που ακολουθεί χρησιμοποιώντας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Γιατί με το "Λιόλαδο Σαβουιδάκης" ακόμη και το ψάρι σας αποκτά μία πιο ιδιαίτερη γεύση.

Υλικά

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
  • Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το δεντρολίβανο και το αλάτι μαζί σε ένα μπολ.
  • Τρίβουμε το μίγμα επάνω στα φιλέτα σολωμού.
  • Τυλίγουμε το κάθε φιλέτο σε ένα κομμάτι λαδόκολλας με λίγο από το υπόλοιπο μίγμα.
  • Ψήνουμε στον φούρνο για 25-30 λεπτά.