Πανεύκολες φλογέρες με τυρί και ζαμπόν

Πολύ απλό, πολύ εντυπωσιακό, πολύ νόστιμο ορεκτικό ! Μια πολύ καλή ιδέα για τα παιδικά σας πάρτυ.

Υλικά


Εκτέλεση

  • Κόβουμε τα φύλλα κρούστας στη μέση, κατά μήκος και μετά κατά πλάτος, ώστε να έχουμε συνολικά 24 κομμάτια.
  • Κόβουμε τις φέτες από το τυρί και το ζαμπόν κατά μήκος σε έξι μπαστουνάκια.
  • Στην άκρη από κάθε φύλλο βάζουμε ένα μπαστουνάκι τυρί, ένα ζαμπόν, άλλο ένα τυρί και τυλίγουμε μία φορά το φύλλο,
  • Διπλώνουμε τις άκρες προς τα μέσα, και μετά το τυλίγουμε όλο.
  • Σε ένα βαθύ πιάτο χτυπάμε τα αυγά
  • Σε ένα άλλο πιάτο ανακατεύουμε την φρυγανιά με το κεφαλοτύρι.
  • Περνάμε τις φλογέρες πρώτα από το αυγό και μετά από την φρυγανιά.
  • Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο "Λιόλαδο Σαβουιδάκης" και βάζουμε τις φλογέρες για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν.