Μπισκότα με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

Αφράτα, λαχταριστά και πανεύκολα, μόνο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο "Λιόλαδο Σαβουιδάκης".

Υλικά

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε στο μούλτι τη ζάχαρη με τα αυγά να ανακατευτούν.
  • Προσθέτουμε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο "Λιόλαδο Σαβουιδάκης" και ξαναχτυπάμε για λίγο να ενωθούν τα υλικά.
  • Βάζουμε σε μπόλ κι αρχίζουμε να ανακατεύουμε σιγά σιγά το αλεύρι και το μπέικιν μέχρι να έχουμε ένα πολύ πηχτό χυλό, αλλά πριν γίνει ζύμη.
  • Προσθέτουμε τα φουντούκια στο μίγμα.
  • Βάζουμε μικρές κουταλίτσες σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, αφήνοντας αποστάσεις γιατί απλώνουν πολύ.
  • Αν θέλουμε βάζουμε την αντίστοιχη ποσότητα από το μίγμα σε κουπατ σχήματος της επιλογής μας.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά. Δεν ροδίζουν πάρα πολύ.
  • Όταν τα βγάλουμε από το φούρνο θα είναι μαλακά.
  • Περιμένουμε να κρυώσουν και να σκληρύνουν πριν τα βγάλουμε από το ταψί.