Μανιτάρια γεμιστά με λαχανικά

Νηστίσιμη και υγιεινή συνταγή που δε μπορεί να λείψει από το τραπέζι σας. Ιδανικό ορεκτικό για το σαρακοστιανό σας τραπέζι!

Υλικά


Εκτέλεση

  • Καθαρίζουμε τα μανιτάρια μας με ένα πολύ ελαφρά βρεμένο πανάκι και κόβουμε το κοτσανάκι τους.
  • Τα ραντίζουμε με το χυμό απο ένα λεμόνι για να μην μας μαυρίσουν.
  • Λαδώνουμε ένα πυρέξ και τα τοποθετούμε μέσα
  • Τα ραντίζουμε με λίγο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο "Λιόλαδο Σαβουιδάκης" και τα αλατοπιπερόνουμε.
  • Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο "Λιόλαδο Σαβουιδάκης" και σωτάρουμε όλα μας τα λαχανικά και την ντομάτα αφού τα έχουμε κόψει σε μικρά κομματάκια.
  • Τα σωτάρουμε για 5 λεπτά και με γεμίζουμε τα μανιτάρια μας.
  • Ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 με αντιστάσεις και αέρα
  • Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό