Φιλέτο ψαριού με σάλτσα μουστάρδας

Εύκολο, νόστιμο, εντυπωσιακό και διαφορετικό πιάτο από όσα εχετε συνηθίσει εσείς και οι καλεσμένοι σας. Εντυπωσιάστε τους !

Υλικά


Εκτέλεση

  • Ξεπαγώνουμε τα φιλέτα του ψαριού και τα τεμαχίζουμε σε μεγαλούτσικα κομμάτια.
  • Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όποιο φιλέτο ψαριού προτιμάμε, πέρκα, βακαλάο ή όποιο άλλο.
  • Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για την σάλτσα και ανακατεύουμε καλά.
  • Τη μαγειρεύουμε σε ενα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει.
  • Αλάτι βάζουμε προαιρετικά
  • Τοποθετούμε σε ταψάκι ή πυρίμαχο σκεύος τα φιλέτα ψαριού μαζί με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο "Λιόλαδο Σαβουιδάκης"
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα, στους 180 βαθμούς, για 20 λεπτά.
  • Σερβίρουμε το ψάρι περιχύνωντας με τη σάλτσα μας.